Computer desktop? Vanaf €100 | Morgen gratis bezorgd (2023)

Het voordeel van een refurbished dekstop pc is dat je de prijs van een tweedehands computer betaald, maar hiervoor de garantie krijgt dat deze goed werkt. Daarnaast is te kiezen uit een aantal van onze refurbished desktop pc onderdelen om de PC te kopen met onder andere het gewenste geheugen en opslag. Zo is het makkelijker om een computer aan te schaffen die past bij al je wensen dan wanneer deze tweedehands particulier wordt gekocht en inclusief garantie en zekerheden wat ook niet gangbaar is als je hem particulier koopt. Ook hebben wijlcd monitoren,tabletsenprinters.

Ben je dus op zoek naar een goedkope pc die het goed doet, dan ben je bij ons aan het juiste adres. We helpen je graag de juiste keuze te maken om de ideale computer aan te schaffen. Hiervoor bieden we meer informatie over de volgende onderwerpen:

 • CPU of processor
 • SSD of HDD
 • Videokaarten
 • RAM-geheugen

Mocht je toch liever professioneel advies hebben over welke computer het beste bij je past? Neem dan gerust contact met ons op, ons ervaren team helpt je hier graag mee.

De mogelijkheden van goedkope computers bij ReMarkt

Onze goedkope computers komen veelal van de merken Dell, HP en Lenovo. Dit zijn kwaliteitsproducten met een lange levensduur, waardoor ze ook als gebruikte pc nog langere tijd gebruikt kunnen worden.

Binnen deze merken bieden wij nog de mogelijkheid te kiezen tussen een desktop PC en een tower. De desktop computer is plat op het bureau te plaatsen en kan daardoor ook onder de monitor geplaatst worden. De tower staat rechtop en neemt daardoor meer ruimte in de hoogte in beslag.

Bij ReMarkt bieden we ook de mogelijkheid om de computer als volledige set te kopen inclusief monitor of twee monitoren, toetsenbord en muis. Zo heb je in een handomdraai goedkoop een werkplek ingericht. Heb je interesse in een van onze refurbished desktop pc’s?

Gaming pc

Dat onze computers voornamelijk vanuit bedrijven bij ons terecht komen, betekent niet dat deze ongeschikt zullen zijn als gaming computers. Met de toevoeging van de gewenste combinatie aan computer onderdelen, stel je namelijk zo de ideale game computer samen. Zo bieden we onder andere game videokaarten aan voor de beste game ervaring. Daarnaast is het mogelijk het RAM geheugen en de passende processor te vinden om het gamen optimaal te ondersteunen.

Dit betekent dat een goedkope gaming pc bij ReMarkt binnen handbereik ligt!

Zelf goedkope pc samenstellen?

Heb je zelf liever alle de vrijheid om onderdelen van de computer samen te stellen, dan kan dit ook! Het zelf samenstellen van de computer start met de computerkast waarna alle losse onderdelen geselecteerd kunnen worden. Zo kun je zelf bepalen welke processor, hoeveel RAM geheugen en wat voor opslaggeheugen wordt toegepast. Onze specialisten zetten vervolgens de op maat gemaakte computer in elkaar, zodat deze na levering klaar is voor gebruik.

Mocht je de computer liever zelf in elkaar willen zetten of op een later moment onderdelen willen aanpassen, dan hebben we hiervoor ook refurbished onderdelen los verkrijgbaar.

Zelf samenstellen van de computer zorgt voor een goedkope pc, met minimaal een jaar lang garantie en die ingericht is zoals jij dat graag wilt.

De onderdelen van uw goedkope pc

Bij onze tweedehands pc’s is het mogelijk om zelf onderdelen van de computer samen te stellen. Welke onderdelen je nodig hebt, is afhankelijk van het gebruik van de computer. Vooraf is het daarom van belang te weten waarvoor de computer gebruikt gaat worden. Hier volgt een uitleg over de CPU, het geheugen de videokaart en het RAM-geheugen in relatie tot het gewenste gebruik van de tweedehands computer. Zo wordt het eenvoudiger om een computer te vinden die volledig aansluit bij je wensen. Liever toch eenrefurbished laptopin plaats van een refurbished dekstop pc?

Een goedkope pc kopen die voldoet aan je wensen

Op zoek naar een goedkope pc of een refurbished desktop pc? Welkom bij ReMarkt, de uitstekende online desktopwinkel: goedkope pc’s, refurbished desktop pc’s, goedkope computers voor school of kantoor. Wij leveren al vele jaren alle soorten computers, tegen de laagste prijs. We bieden niet alleen goedkope pc’s aan, maar we hebben ook een breed scala aan opties en keuzes bij onze goedkope computers. Vrijwel elke goedkope pc kan worden aangepast aan uw behoeften, of u nu een refurbished desktop pc koopt of gewoon een goedkope computer. Wij bieden een groot aantal computers aan voor bedrijven, scholen, organisaties (onderwijs), etc.

Goedkope pc of refurbished desktop pc nodig?

Ben je op zoek naar een goedkope pc voor een betaalbare prijs waarmee je non-stop je favoriete games kunt spelen? Bij ReMarkt koopt u al onze hoogwaardige refurbished desktop pc’s, gaming-pc’s en goedkope computers tegen scherpe prijzen. De prijzen zijn scherp omdat u alleen betaalt voor wat u nodig heeft. Duik in je favoriete games met een goedkope pc van ReMarkt die direct uit de doos klaar is om te spelen. Ontdek hieronder ons brede assortiment kant-en-klare, goedkope pc’s en goedkope computers.

CPU, wat is dat?

CPU is een ander woord voor een processor. De afkorting staat voor Central Processing Unit. De CPU is een chip die ervoor zorgt dat instructies vanuit het geheugen worden opgehaald. Vervolgens decodeert de processor deze informatie en aan de hand daarvan wordt de rest van het proces in werking gezet. De processor is essentieel voor de verwerking en het controleren van uit te voeren computer codes.

De processor sluit aan op het moederbord en het geheugen van de computer. De grootte van de CPU-behuizing moet hierdoor zelfs aansluiten op het moederbord. Dit is ook de reden dat binnen onze tweedehands computers een processor niet los gekozen kan worden. Deze zou hierdoor mogelijk niet aansluiten op het aanwezige moederbord.

Welke processor heb ik nodig?

De keuze tussen i3, i5 of i7 processoren ligt aan het gebruik waar de computer voor bedoeld is. Over het algemeen is het volgende van toepassing:

  • Een i3 processor werkt goed voor basis gebruik van de computer. Het schrijven in een tekstbestand of het versturen van e-mail kan volbracht worden met een i3 processor.
  • Een i5 processor is beter voor multitasken en actiever gebruik van de computer. Zo kunnen meerdere programma’s tegelijk openstaan en kan hiertussen gewisseld worden zonder problemen. Daarnaast kunnen programma’s op de achtergrond makkelijk blijven draaien.
  • Een i7 processor is nodig voor het draaien van zware programma’s. Foto- en videobewerking hebben deze snellere processor nodig om deze taken te kunnen ondersteunen.
Duo of Quad core?

Met meerdere kernen (cores) kunnen meerdere processen tegelijkertijd aangestuurd worden. Een dualcore processor kan gezien worden als twee processoren in één, waar een quad core processor het werk van vier processoren kan doen. Deze beide CPU’s zijn daarom geschikt voor multitasken met software die meerdere cores nodig heeft.

Welke generatie CPU kies ik?

De CPU is onderverdeeld in meerdere generaties. Per generatie zijn verbeteringen aan de CPU aangebracht in de vorm van onder andere de grootte van de CPU en de technieken die gebruikt kunnen worden.

Dit betekent niet dat een eerste generatie CPU een minder goede keuze is. Ook voor het bepalen van de generatie van de processor is het gebruik van de computer namelijk van belang. Voor basisgebruik kan een eerste generatie CPU namelijk prima voldoen. Wanneer de tweedehands pc echter gebruikt wordt als gaming pc of voor zware programma’s, dan is een nieuwere generatie een betere keus. Door zwaarder gebruik is de CPU namelijk meer bezig met het verwerken van informatie en hierdoor kan de temperatuur van de processor sneller oplopen. Een voordeel van de nieuwe generaties CPU is dat deze minder warmte afgeven, waardoor ze beter beschermd zijn tegen dit zware gebruik.

SSD of HDD

HHD staat voor Hard Disk Drive, SSD is een Solid State Drive. Beide vormen het geheugen van de computer waarop informatie langdurig opgeslagen wordt.

Onze computers worden veelal standaard geleverd met een HDD-opslag van de in de omschrijving aangegeven grootte. Deze is in de meeste gevallen te vervangen door een SSD-opslag wanneer dit gewenst is. De HDD slaat gegevens op door middel van een magnetische schijf. Deze harde schijf is ideaal voor een normaal gebruik van de computer of voor het opslaan van back-ups.

De SSD-schijf slaat gegevens op een chip op. Het voordeel van deze schijf is dat deze sneller gegevens opslaat en ze sneller toegankelijk zijn dan met de HDD. Dit heeft ook een positief effect op de opstarttijd van de computer. Daarnaast heeft de SSD schijf geen bewegende delen, wat de HDD wel heeft in de vorm van de magnetische schijf.

Bij ReMarkt heb je ook de mogelijkheid een combinatie te maken met zowel een SSD-schijf als de HDD. Binnen de SSD en HDD-schijven is daarnaast te kiezen voor verschillende groottes aan opslagvermogen. Voor normaal gebruik volstaat 250-500 GB opslagruimte. Installeer je liever meerdere games en bewaar je jouw muziekbibliotheek op de computer, dan is een uitgebreide opslag aan te raden.

Heb ik een game videokaart nodig?

De videokaart verstuurt het beeldsignaal van de computer naar de monitor, waardoor elke computer een videokaart nodig heeft. Voor normaal gebruik van de computer is een speciale game videokaart niet nodig. Wanneer de pc als game computer wordt gebruikt of voor foto- en videobewerking, dan wordt een aparte videokaart kopen belangrijker.

De kaart zorgt voor geoptimaliseerde grafische prestaties waardoor details beter zichtbaar worden, het beeld vloeiender is bij bewegingen op het scherm en de resolutie verhoogd wordt. Met een (game) videokaart voorkom je dus haperende beelden en maak je de game beleving een stuk aangenamer.

Over het algemeen geldt: hoe hoger het nummer van de videokaart is, hoe beter de prestatie van de kaart. De videokaarten worden per nieuw model een hoger nummer gegeven, waardoor eenvoudig te zien is dat hiermee de prestaties omhoog zijn gegaan om aan te sluiten bij nieuwe games en programma’s die de computer kan draaien.

RAM-geheugen, wat is dat?

RAM staat voor Random-Access Memory en dit is het interne geheugen van de computer. Dit geheugen slaat echter alleen tijdelijk informatie op die nodig is tijdens het gebruik van programma’s en gegevens van het besturingssysteem. Zodra wordt afgesloten, houdt het RAM-geheugen op de gegevens op te slaan.

Des te meer RAM-geheugen een computer bezit, des te meer taken tegelijk bezig kunnen zijn. Dit komt omdat er op dat moment meerdere gegevens opgeslagen moeten worden. Met een kleiner RAM-geheugen zouden eerst programma’s afgesloten moeten worden om nieuwe taken uit te kunnen voeren, omdat de RAM niet meer informatie aan kan.

Een groter RAM-geheugen betekent dus dat meer processen uit te voeren zijn en heeft ook enigszins effect op de snelheid van de computer. Het RAM-geheugen en de CPU sluiten ook op elkaar aan, omdat de CPU-opdracht geeft tot het uitvoeren van processen en de RAM deze tijdelijk opslaat.

Hoeveel RAM-geheugen heb ik nodig?

   • Voor het basis gebruik van de computer, voor teksten schrijven of emails verzenden, is 4GB RAM geheugen voldoende.
   • Wanneer meerdere lichte programma’s tegelijk gebruikt worden, is 8 GB RAM echter een veiligere keuze.
   • Zware programma’s voor foto- en videobewerking vragen om meer RAM-geheugen. Hiervoor is 16 GB of 24 GB het meest geschikt
   • Wil je de nieuwste games spelen, dan vragen deze meer RAM geheugen beschikbaar te hebben. Een geheugen van 32 GB sluit hier het beste bij aan.

Waarom een goedkope pc kopen bij ReMarkt

Ons team van specialisten controleert alle IT-apparatuur dat wij binnenkrijgen op de juiste werking. Nadat je een computer bij ons hebt gekocht, gaat ditzelfde team direct aan de slag om de tweedehands pc in elkaar te zetten en om ervoor te zorgen dat deze bij ontvangst direct klaar is voor gebruik.

Bij ReMarkt hebben wij vooraanstaande goedkope pc’s van de volgende merken:

– Dell

– Lenovo

– HP

We geven de mogelijkheid om een goedkope computer samen te stellen met een garantie op langdurig gebruik. Daarnaast zijn onze refurbished computers uit te breiden tot de ideale computer voor zwaarder gebruik. Door te kiezen voor een gebruikte computer maak je ook nog eens een milieubewuste en duurzame keuze. Een hele mooie bijkomstigheid van een goedkope computer!

Weet je niet zeker hoe je een computer het beste in kan richten om aan te sluiten bij het gewenste gebruik? Met ruim 20 jaar ervaring op het gebied van IT-apparatuur geven wij graag een passend advies wanneer je er zelf niet direct uit komt.